Herfstvakantie speelgoed Top 10

Nieuws

Yesss! De herfstvakantie is begonnen! Speciaal voor de herfstvakantie hebben we een Top 10 lijst voor je samengesteld met het leukste vakantie vermaak.

1. Sensory speelbak 

 

 

 Deze geweldig mooie houten speelbak van Grapat geeft uren speelplezier! Vul de bak met Kinetisch zand en de stacking cups van Mushie. Of met het prachtige houten open ended speelgoed van MinMin Copenhagen! Na een middag in het bos vul je de bak aan met alle gevonden herfst schatten of maak je er een mooie herfsttafel in.

 

2. De mooiste voorleesboeken voor een middagje op de bank

 

 

 De leukste kinderboeken die gaan over de herfst & seizoenen. Boeken met de mooiste illustraties en fijne verhalen. Toch liever een ander thema? We hebben meer dan 100 boeken online staan om uit te kiezen!

3. Kleien & stempelen

 

 

 Maak de mooiste creaties met de organische klei van Ailefo. Met de bij behorende vormen of vanuit je eigen fantasie! Of ga je toch liever stempelen op hout en maak je de mooiste bos slinger? Ook aan onze Dino liefhebbers hebben we gedacht; Stempelset Dino.

4. Puzzelen

  Puzzelen vraagt om aandacht en vergroot zo het vermogen om je te concentreren. Puzzelen stimuleert het zoeken naar mogelijkheden en probleemoplossend vermogen van kinderen. Een educatieve en gezellige bezigheid ;)

5. Stapelstein

 

 

 Je kinderen motiveren om te bewegen en om actief te spelen, dat is precies wat Stapelstein doet! Dit multifuntionele speelgoed ondersteunt de motorische ontwikkeling en daagt je kinderen uit om creatieve oplossingen te bedenken! 

6. Magneetborden & stickers

 

 

 De magneetborden en stickers van Ma cabane a reves zijn een hit! Er zijn verschillende thema stickers zoals; Jungle, bos, robots of educatief zoals; letters en het menselijk lichaam. Uren speelplezier samen of alleen! De magneetstickers zijn ook nog eens waterproof dus ook leuk voor onder de douche of in bad ;)

7. Roleplay 

 

 

 Het is heerlijk als kinderen zich ook thuis helemaal kunnen verliezen in hun rollenspel. Ga er in mee. Voor de echte poppen mama's en papa's hebben we een breed assortiment poppen & accessoires. Ben je liever een stoere ridder? Dat kan natuurlijk ook! En is er iemand gewond? Dan heb je altijd nog een dokter in huis! Wie komen er vanmiddag allemaal op de thee?

8. Spelletjes 

 

 

 Niks is gezelliger dan samen spelletjes spelen! Kaartspellen, denkspellen of misschien doe je toch liever een bordspel? We hebben het allemaal!

9. Klaar met spelen? Weg ermee!

 

 

 De hele dag wordt overal speelgoed vandaan getrokken. Niks is fijner dan het aan het einde van de dag weer makkelijk te kunnen opbergen toch? De speelkleden van Play and Go zijn fijn om op te spelen en ook nog eens een handige opbergzak. Win win ;)

10. Het regent, het regent, de pannetjes worden nat.

 

 

 Toch een middag in de regen naar buiten? We hebben de aller leukste kinder paraplu's voor jullie uitgezocht! Zo kunnen ze zichzelf mooi droog houden en lekker door de plassen stampen..

Recente artikelen

De nieuwste in onze blog

  • kraambox cadeau

    Kraambox cadeau

  • De leukste schoencadeautjes

    De leukste schoencadeautjes

  • Herfstvakantie speelgoed Top 10

    Herfstvakantie speelgoed Top 10