De leukste schoencadeautjes

Nieuws

Nog even en sinterklaas en zijn pietjes zijn weer in Nederland. Is jouw kindje de nachtjes al aan het aftellen? Natuurlijk zetten wij ook dit jaar weer onze schoen bij de schoorsteen (of achterdeur). Jullie ook? Daar hoort wat lekkers, en misschien wel een klein cadeautje bij! Dit zijn onze favoriete schoencadeautjes. 

 

Schoencadeautjes om mee te knutselen

Klein maar fijn voor in de schoen: knutselcadeau's! Bijvoorbeeld mooie stickers, stempels of krijtjes. Ook leuk als er in het weekend een schoen gezet mag worden, dan kan je kindje lekker op zondagochtend met zijn nieuwe knutselspullen spelen. Wij zijn extra fan van de mooie stickerboekjes van Londji. Hier krijg je een mooie plaat bij waar je de stickers op kan plakken. 

stickers londji schoenkado

Knutselsets 

Ook het merk Créa Lign heeft hele mooie knutselsets, waar je mee kan stempelen, vingerverven en vilt plakken. De sets zijn verkrijgbaar in verschillende thema's. Zo is er echt voor ieder kindje wat! 

Crea Lign knutselset

Schoencadeau van hout

Wij zijn dol op duurzaam houten speelgoed, en ook voor in de schoen is er genoeg moois te vinden. Bijvoorbeeld leuke houten dieren, een toffe tol of een grappige helicopter. Tussen onze schoencadeautjes staan genoeg kleine, houten cadeautjes. Ook heel mooi en niet duur zijn de setjes van Janod. Deze houten werelden zijn er in het thema 'circus', 'brandweer' en 'prinses'.  

janod set hout

Educatieve schoencadeautje

Het schoencadeau is ook een mooie kans om een educatief cadeau aan je kindje te geven. Zeker bij kindjes die bijna naar groep 3 gaan, kun je hier een leuk verhaal bij doen over hoe trots de Sint is dat je kindje zo goed zijn of haar best doet. De verschillende letter- en cijferspellen van Clementoni zijn heel leuk om hierbij te geven. 

leerspel schoencadeau

Zetten jullie je schoentje dit jaar?

Wat je ook geeft, het zetten van de schoen is voor de meeste kindjes al een hele ervaring op zich. Een wortel voor het paard, een kopje thee voor Sint. En natuurlijk hele mooie liedjes zingen. En dan nog even wachten.. tot pakjesavond!

Extra leuk: met de code KADOOTJE krijg je in november en december 2022 10 euro korting op je bestelling vanaf 50 euro. We raden je aan op tijd te starten met inkopen, het wordt weer ontzettend druk bij de post dit jaar! Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en wensen jullie alvast een heel fijn Sinterklaasfeest. 

 

Recente artikelen

De nieuwste in onze blog

  • kraambox cadeau

    Kraambox cadeau

  • De leukste schoencadeautjes

    De leukste schoencadeautjes

  • Herfstvakantie speelgoed Top 10

    Herfstvakantie speelgoed Top 10