Kraambox cadeau

Nieuws

Kraambox cadeau geven 

Wil je graag een mooi cadeau geven aan je beste vriendin, familie of collega? Of iemand anders die een baby verwacht? Een kraambox is een box gevuld met verschillende prachtige babyitems. Natuurlijk mooi ingepakt en met een lief handgeschreven kaartje van jou. Een perfect cadeau voor iedereen die gezinsuitbreiding verwacht. 

Wij helpen je graag met het samenstellen van de perfecte box. De box wordt gevuld met mooie items uit onze shop. Jij bepaalt zelf het budget en de inhoud. Of laat ons de perfecte box voor je samenstellen. Eventueel op kleur of geslacht. 

Inhoud van de kraambox

Je kunt de kraambox natuurlijk vullen met zoveel als je wilt. Wij raden wel aan, om hier minimaal 3 items in te stoppen. Bijvoorbeeld, een mooi rompertje of slaapzakje, een rammelaar of bijtring en een hydrofiele doek. Met minder dan 3 items is de box erg leeg, en kun je beter voor 1 mooi los cadeau kiezen. 

Wij hebben geschenkdozen in drie maten:

 • Klein (3 tot 5 kleine items, past door de brievenbus) 
 • Medium (4 tot 6 kleine/middelgrote items, pakketpost)
 • Groot (5+ items middelgroot, pakketpost) 

Natuurlijk zit er ook in iedere box een mooi handgeschreven kaartje. Daarnaast krijgt de ontvanger van ons een cadeaubon t.w.v. 20% van de inhoud van de box erbij! De prijzen van kraamboxen variëren ongeveer tussen de €50 en €150, afhankelijk van je wensen natuurlijk. Vanaf €50 kunnen wij in ieder geval een mooie box samenstellen. 

baby cadeau box

Wil je graag een mooie kraambox cadeau doen aan iemand? Stuur ons dan een berichtje op contact@studio-jules.nl. Wij helpen je graag met het samenstellen van de perfecte box. 

Kraamcadeau's voor werknemers

Ook voor bedrijven stellen wij graag boxen samen. Het is ook mogelijk om de boxen te personaliseren, bijvoorbeeld met een kaartje vanuit het bedrijf (met logo) of een product met het logo erop. Neem voor de mogelijkheden omtrent b2b boxen contact op via b2b@studio-jules.nl

Liefs, 

Studio Jules 

Recente artikelen

De nieuwste in onze blog

 • kraambox cadeau

  Kraambox cadeau

 • De leukste schoencadeautjes

  De leukste schoencadeautjes

 • Herfstvakantie speelgoed Top 10

  Herfstvakantie speelgoed Top 10